Loading

O nama

DOO STEEL PRODUCT AND PROJECT


Mi proizvodimo komponente i alate vrhunskog kvaliteta po savremenoj tehnologiji

Naša kompanija nastala je početkom 2000. godine iz porodične radionice i posedovala je samo jednu mašinu, ali se temeljila na ogromnom radnom iskustvu u proizvodnji pojedinačnih proto-tipskih proizvoda.

Preduzetnička radnja je danas prerasla u radnju koja ima zavidan godišnji promet, mnoštvo zadovoljnih saradnika i solidan mašinski park. Kao i dobar spoj praktičnog iskustva naših radnika – dugog preko 30 godina u proizvodnji, i odličnog inženjerskog teoretskog znanja a sve to uz podršku računara i savremenih softverskih CAD/CAM/CAE rešenja.

Delatnost naše firme obuhvata proizvodnju, po porudžbini, širokog dijapazona proizvoda, poluproizvoda i komponenti sa visoko tehničko – tehnološkim zahtevima, izradjenih od različitih materijala, pojedinačni proizvodi ili serije.

Takodje nudimo usluge popravke, i održavanja formirajućih alata, kao i ostale usluge mašinske obrade komponenti na četvoroosnim CNC mašinama alatkama.

image

Naša misija - usluge

Vaš najbolji izbor
  • Uspešnim poslovanjem, poslovnom politikom koja se zasniva na kvalitetu i iskustvu naših radnika pretendujemo da postanemo lider na tržištu u oblasti proizvodnje mašinskih komponenti, projektovanja i proizvodnje alata za duvanje polastične ambalaže, alata za brizganje polimera, alata za vulkanizaciju gume, alata za štancovanje i oblikovanje lima, kovanje, vakumiranje i raznih drugih alata.
Pozovite nas
+381 69 600559
image